Styling

Styling inför försäljning

Idag är det inte många som säljer sin bostad utan styling. Det har blivit en självklarhet då man tydligt kan se att det lönar sig att anlita en inredare.

Tillsammans med dig gör vi din bostad mer säljande och attraktiv på marknaden med hjälp av vår expertis inom homestyling. Nyckeln till en bra affär är att förmedla rätt känsla och hitta perfekta vinklar vid fotograferingen. Det är viktigt att tänka på att det är bilderna som lockar spekulanterna till visningen.

Inredning som säljer

Med våra kreativa idéer skapar vi en stilsäker helhet i din bostad inför försäljningen. Vi möblerar om, rensar bort och adderar inredningsdetaljer från vårt lager för att skapa rymd och rätt känsla inför försäljningen. Din bostad kommer att vara i trygga händer och vi skapar säljande bilder som verkligen kan konkurrera med de andra på marknaden.

styling i en bebodd lägenhet går till enligt nedan:

  1. Vi bokar in en tid för konsultation där vi tillsammans går igenom bostaden. Inredaren tittar på vad som behöver framhävas i din bostad och talar om vad ni ska plocka bort inför vår homestyling. Vi arbetar utefter er bas och adderar därefter inredningsdetaljer. I vår stylingtjänst ingår inga möbler, men det går självklart att addera till om så önskas.

  2. Bostaden stylas och fotograf bokas i anslutning till stylingen. Ni behåller inredningsdetaljerna tills försäljningen är klar.

  3. När bostaden sålts kontaktar ni oss så att vi kan boka en tid för upphämtning av våra saker.

Pris för styling:
< 80 kvm: 6000kr
80-140 kvm: 8000kr
140-200 kvm: 10,000kr
Övrigt enligt offert.

Kontakta oss