Om oss

Vi på Homestyling Sverige

”Många gånger får vi knipa oss i armen för att inse att vi verkligen jobbar med det vi drömmer om och älskar att göra.”

Bakom Homestyling Sverige sitter 11 kreativa eldsjälar. Vi alla sitter på olika egenskaper och erfarenheter som gör oss till ett tryggt och skapande team med känsla för helhetstänk.

Tillgängliga i hela Skåne

Vi har varit verksamma i snart fyra år och med ett stort lager på nästan 500 kvm kan vi hjälpa dig med all typ av inredning. Vill du ha inredninghjälp i din nuvarande bostad eller homestyling inför kommande bostadsförsäljning? Då är vi det enkla valet för dig!

Idag utför vi ungefär 100 stylingar varje månad, vilket bidrar till att vi kan vår sak och vet precis vad som ska framhävas i ditt unika hem så att det blir så säljande som möjligt.

Vi fascineras av alla kunder vi får möta samt alla platser och hem vi får besöka. Ena dagen får vi se böljande åkrar med en idyllisk gård och nästa dag är vi mitt i centrala Malmö i ett vackert gathus. Vi utgår från Malmö men tar oss an projekt i nästan hela Skåne.

Vi andas inredning och strävar alltid efter att utvecklas och skapa trivsamma hem och miljöer för dig. Kom förbi vårt nya showroom på Tärningholmsgatan 22B för att få massor av inspiration och inredningstips från oss.