Inredningshjälp i hemmet

Inredningshjälp i hela Skåne

Är du trött på ditt hem? Eller är du nyinflyttad och vet inte riktigt vart du ska börja? Du och din sambo kanske har haft två hem som blir ett och ni vet inte hur ni ska få inredningen att samverka? Att skapa ett hem som du trivs i är svårare än du tror. Våra inredare på Homestyling Sverige ger dig den inredningshjälp du behöver för att kunna skapa ett personligt, unikt och trivsamt hem som passar just dig.

Inredning efter dina behov 

Vår inredningstjänst är uppdelad i ett stort och ett litet paket, båda paketen utgår från att vi tar fram en lösning som passar dina önskemål och behov. Vi formar tjänsten efter vilken typ av inredningshjälp just du vill ha - om du vill ha hjälp med färg och form, ett specifikt rum eller så vill du kanske att vi ska fördjupa oss i hela ditt hem. Det är helt enkelt du som sätter utgångspunkten för den hjälp just du behöver. 

LILLA PAKETET - 3495:-

Lilla paketet börjar med att du tar bilder i din bostad och skickar in till oss samt berättar mer specifikt vad du vill ha hjälp med. När vi tittat på bilderna du skickat så kontaktar vi dig och bokar in ett besök på ca två timmar i din bostad, tillsammans med vår inredare går du igenom dina frågeställningar och tankar. I slutet av besöket kommer vi att diskutera fram möjliga lösningar och ommöbleringar som passar din bostad. 

Tjänsten kan byggas på om så önskas efter de här två timmarna till en betalning per timme (995:-/h)

STORA PAKETET - 4995:- 

I det stora paket går vi in ännu djupare på dina önskemål och vilken hjälp just du behöver. Vi har tillsammans med dig gått igenom vad du behöver för inredningshjälp via telefon. Du skickar bilder och filmer så att vi får en ordentlig överblick över bostaden. När vi sedan ses på vårt första möte har vi förberett en inspirerande moodboard utefter vad vi pratat om i telefon. Vi tar fram inspirerande miljöer där vi pratar om möbler och inredningsdetaljer som kommer samverka tillsammans med detaljerna som finns i ditt hem. 

 

Kontakta oss