Medarbetare

VIKTORIA NILSSON

Stylistansvarig

Viktoria hittar du ofta på loppisar där hon letar efter vackra godbitar, eller på en härlig weekend i favoritstaden London. Att göra det fint har varit en stor passion sedan barnsben, vare sig det varit i flickrummet eller i frysdisken på Ica. Inredare var därför ett självklart mål i karriären.

Inredningstips: Skapa din unika stil med loppisdetaljer och lampan du alltid älskat hos din farmor. Omge dig med saker du tycker om så kommer du att trivas i ditt hem.

Mobil: 0733-18 53 40
viktoria.nilsson@homestylingsverige.se

LOUISE KRISTOFFERSSON

Stylist/Nybyggnation

Louise älskar att utforska nya saker, vilket går hand i hand med hennes driv för att utvecklas. Det största intresset är organisering, helst färgkoordinerat och i alfabetisk ordning. Det bästa i livet är de små sakerna enligt Louise: umgås med vänner, besöka nya platser och äta god mat.

Inredningstips: Uttryck din personlighet genom din inredning. Det finns ju inget häftigare än att komma hem till någon där personligheten lyser igenom minsta lilla detalj!

Mobil: 0706-40 39 53
louise.kristoffersson@homestylingsverige.se

KRISTINA EK

Stylist

Tina älskar att uppleva olika miljöer, därför är det inte så konstigt att hennes drömresa går till New York flera gånger om. Om hon inte strosar runt i det stora äpplet så hittar du henne förmodligen i gott sällskap med dem som gör henne glad: familjen och kollegorna.

Inredningstips: Använd alltid innerkuddar som ger fluff. Belysning! Speciellt i vårt mörka land. Jobba med många belysningspunkter och källor i samtliga rum. Detta ger en känsla av hemtrevnad samt dynamik.

Mobil: 0733-60 16 54
tina.ek@homestylingsverige.se

ZITHANA VEYSEL

Stylist

Zithana är en bak-entusiast som inte tackar nej till nya utmaningar. För henne är det både spännande och ett sätt att varva ner när hon står och experimenterar med nya veganska bakverk. Andra saker som gör henne glad och tacksam är familjen och naturen.

Inredningstips: Ha gärna minst ett par ljuskällor i varje rum och tänk på att ha belysning för olika tillfällen, till exempel någon lampa som är mer dämpad så att du kan få till en mysig atmosfär i rummet.

Mobil: 0735-80 25 56
zithana.veysel@homestylingsverige.se

ANN-SOFIE BERGMAN

Stylist/sociala medier-ansvarig

Ann-Sofie drömmer om att resa till Italien, och kanske kommer du att hitta henne cyklandes mellan vackra vingårdar i framtiden. Det som driver henne är dock utveckling och känslan av att bli bättre på det hon älskar mest, nämligen kreativitet och skapande.

Inredningstips: Samla referensbilder och utgå från dessa. Håll en neutral bas och addera accentkulörer i detaljer. Variera material, strukturer samt former. Låt inredningen få ta dit att forma.

Mobil: 0727-22 20 86
ann-sofie.bergman@homestylingsverige.se

JULIA SJÖLIN

Stylist

Kreativitet överlag ligger Julia varmt om hjärtat, men hon har såklart ett extra stort intresse för inredning och homestyling. Ända sedan barnsben och har hon fixat och donat hemma i sitt flickrum. Inför framtiden drömmer hon om att bo i ett mysigt hus med sin familj och laga god mat.

Inredningstips: För en personlig inredning, blanda nytt och gammalt, tex billiga loppisfynd och designklassiker. Var inte rädd för att testa och att ändra.

Mobil: 0733-61 85 35
julia.sjolin@homestylingsverige.se

HEDVIG HANSSON

Stylist

SANDRA ATAS

Stylist

ANNA NERBRINK

Stylist